homayesaadatbanner

هشدار به مقامات ایرانی به طالبان اعتماد نکنید

کارنامه ننگین طالبان به ویژه در زلزله هرات مشهود بود

از دست ندهید: Food and Climate Change Healthy diets for a healthier planet United Nations

آفتاب نیوز :

روزنامه «جمهور اسلامی» در یادداشتی با عنوان «زلزله هرات و حکایت طالبان» نوشت: زلزله مهیب خسارت جانی و مالی زیادی را در ولایت هرات افغانستان بر جای گذاشت و بر مصائب این حادثه افزود. از ستمدیدگان مردم افغانستان بار دیگر ناتوانی طالبان در مدیریت این کشور را نشان دادند.

1- گزارش‌ها از تخریب 100 درصدی چندین روستا در مناطق زلزله‌زده که تقریباً همه مردم این روستاها جان باختند و تعداد کمی از افرادی که بیرون از خانه‌های خود بودند یا به سفر رفته بودند زنده ماندند. در این روستا تمام خانه ها و هر ساختمان به کلی ویران شد و روستاها با خاک یکسان شدند.

2- در فیلم های عملیات کمک به مردم برای نجات مردمی که در زیر ویرانه ها زنده هستند، هیچ نشانی از مقامات دولتی دیده نمی شود و فقط اطرافیان هجوم آورده اند. برای کمک به زلزله زدگان مردم نیز شرایط لازم برای نجات افراد زیر ویرانه را ندارند و فقط از بیل و چوب برای آواربرداری استفاده می کنند.

3- یک تاجر افغان با شنیدن خبر زلزله و خسارات وارده به مردم اعلام کرد که 200 میلیون افغانی برای کمک به زلزله زدگان کمک خواهد کرد. مردم هرات و برخی مناطق دیگر افغانستان با توجه به توان خود برای کمک به زلزله زدگان کمک مالی اختصاص داده اند. آنها در حالی که با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند اعلام کرده اند که در حد توان و به هر نحوی که شده به زلزله زدگان کمک خواهند کرد.

4- حکومت خودخوانده طالبان از یک سو ناتوانی خود را در کمک به زلزله زدگان ثابت کرد و از سوی دیگر وانمود کرد که 100 میلیون به زلزله زدگان کمک خواهد کرد. . افغان ها! طالبان با اعلام این خبر نشان داد که حتی در حد یک تاجر متوسط ​​افغان قادر به کمک به مردمی که می خواهند بر آن حکومت کنند، نیست.

5- این زمین لرزه پس از 26 ماه اشغال افغانستان توسط طالبان رخ داد و ناتوانی طالبان در کمک به زلزله زدگان نشان می دهد که این گروه در 2 سال گذشته نتوانسته اند یک سازمان کمک حداقلی را سازماندهی کنند. ماه ها به عبارت دقیق تر، این گروه در طول 2 سال و 2 ماه که از ایجاد حکومت خودخوانده طالبان در افغانستان می گذرد، تنها مخالفان را نابود کرده، مردم را سرکوب کرده، پیروان این فرقه را از آنها سلب کرده است. حقوق قانونی، تبعیض جنسیتی، زنان و دختران محروم، تحصیل و کار، و این اشغال ننگین و غیرانسانی اجازه نداد که ادعای نماینده خدا بر مردم حکومت کند و نیازهای مردم را برطرف کند!

6- ریشه این بیگانگی از مدیریت را باید در کارنامه طالبان جستجو کرد. این گروه در تاریک ترین مکان های رکود فکری تحصیل کردند و بخش قابل توجهی از زندگی خود را صرف کشتن افرادی کردند که با تفکرات متحجرانه آنها مخالف بودند و تا پایان عمر از گوش دادن به چیزی جز خودشان سر باز زدند، حتی با در نظر گرفتن احتمال وقوع آن. . باید افراد دیگری در این سیاره وجود داشته باشند که کلمات و ایده های جالبی دارند.

این که طالبان همیشه جزو گروه های «تروریستی- تکفیری» به شمار می رفتند و تا دو سال پیش هیچ رنگی به آنها تغییر نمی کرد، جز قتل، دزدی و وحشیگری، هیچ کس آنها را نمی پذیرفت، یکی از این ویژگی ها بود. در دو سال اخیر اگرچه تلاش می‌کنند خود را به صورت تعاملی در جایگاه مدیریت افغانستان نشان دهند و حتی برخی آنها را پاکسازی کنند، اما هنوز هیچ کشوری حاضر نیست این دولت را به رسمیت بشناسد، دلیل این عدم تمایل جدی، ماهیت طالبان است. به این دلیل است که هر کس با آن آشنا است به طوری که حتی در میان مردم افغانستان جایی ندارد و به همین دلیل است که از رفتن به انتخابات عمومی و برگزاری انتخابات می ترسند.

7- کارنامه کاری بدون هیچ نکته مثبت و پر از دستاوردهای ننگین و لک های سیاه طالبان در استقلال خودخوانده افغانستان در 2 سال و 2 ماه گذشته که بخشی از آن در زلزله هرات فاش شد. نشانه آشکاری از بی اعتمادی آنها به مقامات ماست، این گروه می خواهد نیروی خود را بر مردم افغانستان تحمیل کند. مسئولان ما نباید به عنوان یک همسایه تعاملی درگیر این سراب شوند. تشخیص خوب و بد یکی از مهمترین شاخص های مدیریت موفق است که مسئولان ما باید داشته باشند.

Kaia Lambert

گیمر. طرفدار رسانه های اجتماعی متخصص وب Wannabe. متعصب آبجو ارتباط دهنده. کارآفرین. گیک زامبی شیطانی. طرفدار پرشور تلویزیون عاشق بیکن غیرقابل درمان.

پست هایی که باید بخوانید

تماس با ما